Сайт турфірми ІНСАЙТ ТРЕВЕЛ м. Львів

Категорія: Сайт Візитка
Link на сайт: https://insighttravel.com.ua

Сайт зроблено на нашій власній системі керування. Навчання будь-якої людини 1 хвилина. Легше ніж ДЖУМЛА у 100 разів.
 МОДУЛІ, ЯКІ ВХОДЯТЬ У ПАКЕТ:

- Ви створюєте Кнопку під назвою країни. Це займе у вас 1 секунду. На кнопку можна додати прапорець країни чи будь-який малюнок.

- Коли ви створили країну, автоматично створилися модулі, які дозволять вам подати різну інформацію по-різному, і тим вигідно відрізнятися від конкурентів, все подається одноманітно і не призентабельно. Для активації модуля ви натискаєте кнопку та модуль вже на сайті.

Горячі путівки до Туреччини

 

ГОТЕЛІ

 

ПРО КРАЇНУ

 

ФОТОАЛЬБОМ

 

ЄКСКУРСІЇ

1. МОДУЛЬ ПРО КРАЇНУ. Текст про країну додається до стандартного редактора. Фото завантажується окремою функцією прямо з робочого столу. Час заповнення сторінки – півтори хвилини недосвідченого користувача. А ТАК Ж СТВОРЮЮТЬСЯ АНАЛОГІЧНІ СТОРІНКИ РЕГІОНІВ КРАЇНИ. Турист побачить ВРЮ інформацію про країну, різноманітно та вигідно вас відрізнить.

2. МОДУЛЬ ГОТЕЛЯ. По-перше модуль має свою пошукову систему по регіонах і зіркам. Заповнення сторінки готелю на сьогоднішній день можемо запропонувати три види: як у http://www.booking.com, так і два інші висновки. Приклад можемо показати.

3. ВІДГУКИ ПРО ГОТЕЛЬ. (Додаткова функція) Працює з модулем ГОТЕЛІ. Сьогодні заповнення своїх готелів та відгуків виведе вас вже за місяць на перші сторінки google. Модуль дозволяє миттєво побачити хто вам і що написав, редагувати або активувати або видалити відгук. Це займе у вас п'ять секунд!

4. Модуль екскурсії. Дозволяє розмішати свої програми екскурсійних турів. Заголовок, коротка назва, фото. При натисканні докладно текст та фото які вантажаться з робочого столу. заповніть один тур за півхвилини.

5. МОДУЛЬ МИ РЕКОМЕНДУЄМО. Ви можете в ефектному вигляді подати гарячі пропозиції, свої важливі тури і прямо на фото туру НАКЛАДУЄТЬСЯ У ВАМИ ВИБРАНОМУ ЕФЕКТІ, наприклад у зірочці ЦІНА АБО ТЕКСТ, з тексту внизу йде посилання на потрібну сторінку.

6. Модуль статті. Це головний інструмент для розкручування сайту. У цьому модулі ви створюєте необмежену кількість розділів, у розділі необмежену кількість підрозділів, в яких ви створюєте сторінки не просто з редактором для тексту, але з додаванням фото з робочого столу і переформатувати їх за 1 секунду, праворуч, знизу під текстом. Сьогодні для успішного розкручування необхідно непідготовленому користувачеві завантажувати п'ятдесят красиво оформлених сторінок. витрачаючи 2 хвилини одну.

7. МОДУЛЬ АДМІНІСТРУВАНІ ТАБЛИЦІ. Ви можете створити необмежену кількість таблиць з турами в дизайні сайту, заповнюючи колонки відповідні шепці, наприклад НАЗВА ТУРА, КІЛЬКІСТЬ ДНІВ, ЦІНА, завантаження туру у форматі ворд, пдф і т.д.
8. МОДУЛЬ ФОТОАЛЬБОМ. Создает неограниченно страниц с текстом и фото, которые грузятся с рабочего стола, нажав просто ОТКРЫТЬ И ОПРАВИТЬ.

9. МОДУЛЬ СТОРІНКА З РЕДАКТОРОМ.

10. МОДУЛЬ, НАЗВА СТОРІНКИ І ЛІНК НА ІНШУ СТОРІНКУ.
Горизонтальне меню:

- ДО КОЖНОЇ СТОРІНКИ ГОРИЗОНТАЛЬНОГО МЕНЮ ПІДКЛЮЧЕНИЙ АБО ТЕКСТОВИЙ РЕДАКТОР, АБО МОДУЛЬ, В ЯКОМУ ВИ СТВОРИТЕ АБО НЕОБМЕЖЕНУ КІЛЬКІСТЬ СТОРІНОК З РЕДАКТОРОВ.

- Модулі на головній сторінці:

1. ФОТОГАЛЕРЕЯ. Ви додаєте необмежену кількість заданого розміру фото. Пишіть рекламу, яка накладається на фото, лінк із фото на будь-яку сторінку сайту.

2. МОДУЛЬ МИ РЕКОМЕНДУЄМО. Ви можете в ефектному вигляді подати гарячі пропозиції, свої важливі тури і прямо на фото туру НАКЛАДУЄТЬСЯ У ВАМИ ВИБРАНОМУ ЕФЕКТІ, наприклад у зірочці ЦІНА АБО ТЕКСТ, з тексту внизу йде посилання на потрібну сторінку.

3.ГАРЯЧІ ТУРИ. Таблиця, що заповнюється строково, при натисканні на назву туру відкривається персональна сторінка з текстовим редактором, фото.

4. НОВИНИ. Фото, новина коротко та докладно.

5. Текстовий редактор.

6. Адміністрування телефонів та адреси вгорі та внизу.

7. Адміністрація карти внизу. Додавання коду карти Google або Яндекс.

8. Комерційний курс валют. САМІ МІНЯЙТЕ КУРС ВАЛЮТЬ!

9. Форма зворотний зв'язок внизу.

ТАК же увійшло:

МОДУЛЬ АДМІНІСТРАТОРА. ВИ ГОЛОВНИЙ АДІМІСТРАТОР. МОЖЕТЕ СТВОРЮВАТИ І ВИДАЛЯТИ ОБЛІКОВИЙ ЗАПИС СВОГО СПІВРОБІТНИКА, НАВЛАШУВАТИ ЙОМУ ЛОГІН І ПАРОЛЬ В АДМІНЧАСТЬ.
НОВИНКА:

1. В обумовлених сторінках, окрім текстового редактора, вставлено віконце, в яке ви не думаючи вставляєте будь-який код чужого модуля! Наприклад айтітура, феєрії та інших.

2. Адаптивний індивідуальний дизайн, в який вбудовані наші модулі.

 

Не входять у пакет, але можна додати додатково:

1. Модуль НАШІ ПЕРЕВАГИ. Ви самі вибираєте потрібну іконку в мільйонній базі іконок і додаєте, далі самі пишете свої переваги.

2. ВІДГУКИ ПРО ГОТЕЛЬ. (Додаткова функція) Працює з модулем ГОТЕЛІ. Сьогодні заповнення своїх готелів та відгуків виведе вас вже за місяць на перші сторінки google. Модуль дозволяє миттєво побачити хто вам і що написав, редагувати або активувати або видалити відгук. Це займе у вас п'ять секунд!

3. Додавання динамічних логотипів партнерів.

4. ІНШІ МОДУЛІ РОЗРОБЛЕНІ РАНІШЕ.

 

Надаємо допомогу в реалізації ідеї функціонального та оригінального заповнення сайту, та застосування великих можливостей, що відкрилися.

НЕ Маючи САМОТУРА КОНКУРУЙТЕ З НАЙБІЛЬШИМИ ТУРОПЕРАТОРАМИ
У ПОДАЧІ МАТЕРІАЛУ ДЛЯ НАЙБІЛЬШ ОЗБОЛОВАНИХ ТУРИСТІВ.

 

 

Наші переваги

Ми працюємо з 2002 року і за минулий час накопичили багатий досвід рішень у різних галузях створення сайтів.
Сайт, створений нашою веб-студією, зможе обслуговувати будь-який співробітник вашої компанії, незалежно від його рівня знання комп'ютера.

Працюємо 20 років

Індивідуальний підхід до клієнта - розробка сайтів, що відповідають вимогам клієнтів.

Понад 300 клієнтів

Допомагаємо нашим клієнтам збільшити продажі через інтернет та зробити бізнес ефективнішим.

Понад 1000 проектів

Великий досвід роботи над проектами різної складності. Індивідуальні проекти.

Завжди вчасно

Робота в рамках договору та технічного завдання, з гарантією та відповідальністю виконавця.

Нічого зайвого

Індивідуальні та прості системи керування сайтом. Просто в управлінні.

Готові рішення

Ми раді запропонувати вам індивідуальні рішення для вашого бізнесу, які не потребують спеціального навчання.